Vinterträning Juniorer 2023/24

Vi välkomnar alla juniorer till Alingsås Golfklubb och vår vinterträning 2023/24. Vi kommer starta detta 7 november med vår nya Pro Jonathan Grogan och hans assistent Joakim Axhorn.
Vår ambition är att alla juniorer skall kunna spela golf på sina villkor. Vi har därför bestämt oss för att under vinterhalvåret ha 3 olika grupper, för att på så sätt kunna skapa riktigt bra träningsgrupper. Träningarna kommer att vara på:
TISDAGAR
Grupp 1: tisdag 16.30 – 17.30
Grupp 2: tisdag 17.30 – 18.30
Grupp 3: tisdag 18.30 – 19.30

Eftersom vi vill erbjuda mycket god kvalitet för alla, är det maximalt 8 deltagare per grupp. Om det blir fler juniorer än de 24 vi idag har plats för, kommer vi återkomma med ytterligare en dag i veckan. För vi vill verkligen att så många juniorer som möjligt nu tar chansen att fortsätta med sin golfträning även under vinterhalvåret.

Detta innebär att vi under vinterhalvåret kommer att genomföra 17 träningstillfällen per junior.
Träningsavgiften för detta är: 890: – per junior. Denna träningsavgift skall betalas på kansliet innan träningen startar den 7 november.

Dessutom, förutom själva golfträningen, erhåller varje junior bollar på sitt rangekort för 200: – / månad. Och bara detta i fem månader är mer än träningsavgiften. Så vi hoppas att alla juniorer verkligen ser att Alingsås Golfklubb satsar på er. Insättningen görs månadsvis på kansliet till juniorernas personliga rangekort.

Anmälan görs till: info@alingsasgk.se
På anmälan vill vi ha med nedan information:
Juniorens namn
Personnummer
Golf-ID
Målsmans namn
Målsmans personnummer
Mobiltelefon
Mailadress
Postadress
Önskad träningstid


Vi hoppas att ni tycker att detta låter spännande och att ni anmäler er till denna träning snarast!