Banan

Banstatus

FÖRBJUDET ATT BETRÄDA BANAN VID FROST!

50% på greenfee
Under vecka 37 så utförde vi hålpipning och dressning av våra greener.
Vi har senaste dagarna haft besök av vildsvin som gjort skador på tre av våra fairways.
På grund av detta erbjuder vi halv greenfee just nu.

DRIVINGRANGEN ÖPPEN

Drivingrangen är öppen och betalning kan ske med swish, bollkort eller ticket..

Laga nedslagsmärken

Bokningsläge på Alingsås GK

Driving range

Öppen alla dagar.

Ni använder bollkort, swish eller ticket för att få ut bollar ur automaten.

Om det skulle komma en massa nederbörd och vi inte kan plocka bollar så kan rangen behöva stängas tillfälligt.

Information om vår bana

Vår 18-hålsbana är en svagt kuperad inlandsbana som är designad för medelgolfaren. Men även du med lågt handikapp kan spela banan och få en utmaning. Här finner du lite praktisk information om banan som kan vara till nytta för dig som skall spela hos oss.

Övningsområden & Driving range

• Klubben har en Drivingrange med 25 utslagsplatser varav 8 av dessa är under tak. Bollautomat finns med SWISH som är öppen hela dygnet veckans alla dagar !
  • Bollkort och ticket köps i Klubbhuset.
  • Det finns 2 Puttinggreener varav den ena kan användas till övningschipping.
  • Ett övningsfält med 3 bunkrar gör det möjligt att öva inspel från ca 100 m in till en green med flaggplacering