Medlemsformer

Medlemsformer för allas behov

Vår ambition är att du skall kunna spela golf på dina villkor. Vi har därför tagit fram ett antal medlemsformer som vi tror och hoppas skall kunna fylla de flestas behov. Om du har några frågor om medlemsformerna så är du välkommen att kontakta oss.

Ändring eller uppsägning av medlemskap måste ske senast 30 november innevarande år. Annars gäller ert nuvarande medlemskap ytterligare ett år.

Observera att alla medlemmar som ansluter sig till eller är ansluten till autogiro får 200 kr i rabatt. Ingen administrativ avgift tillkommer.
* Alla autogiropriser som kommuniceras är baserat på 12 månaders debitering.

GULD

• Fritt spel alla dagar
  • Greenfeesamarbete med andra klubbar uppdateras när säsongen startar
  • Ta med en greenfeegäst till rabatterat pris (100 kr rabatt på ord.greenfee).
  • Spelrätt erfodras

Ordinarie medlem

5700 :-

458 :-/mån *

Yngre senior (22-25 år)

3300 :-

258 :-/mån

Yngre senior (26-30 år)

4500 :-

358 :-/mån

4800 :-

383 :-/mån

SILVER

• Fritt spel måndag – fredag före kl. 16.00
  • Halv greenfee erläggs vid start efter kl.16.00 vardagar eller på lördagar, söndagar samt helgdagar.
  • Ta med en greenfeegäst till rabatterat pris ( 100kr rabatt på ord.greenfee )
  • Spelrätt erfodras

JUNIOR

• Fritt spel alla dagar
  • Fritt spel 3ggr/klubb och säsong på de klubbar som har avtal med VGDF. Officiellt handicap erfordras för rabatten. (Gäller juniorer upp till 17år).

0-12 ÅR

1100 :-

75 :-/mån

13-21 ÅR

2100 :-

158 :-/mån

3500 :-

275 :-/mån

COMEBACK

• För dig som inte varit aktiv medlem i någon golfklubb under 2019-2020 men vill börja igen. Efter comebackåret så blir man Guld automatiskt.
  • Ta med en greenfeegäst till rabatterat pris ( 100kr rabatt på ord.greenfee )

PLUSMEDLEM

• Fritt spel alla dagar
  • Krävs fullvärdigt medlemskap i annan klubb för minst 3000 kr/år för att teckna.
  • Medlemskap för dig som är fullvärdig medlem i en annan golfklubb utanför Västergötlands Golfförbund.

3400 :-

267 :-/mån

SMALL

2000 :-

150 :-/mån

LARGE

3300 :-

258 :-/mån

FLEXIPUNKT

Small

• 1200 Golfpunkter att använda till spel
  • Ingen spelrätt krävs

Large

• 3000 Golfpunkter att använda till spel
  • 20% rabatt vid köp av extra punkter
  • Ingen spelrätt krävs

NYBÖRJARE

• För dig som inte spelat golf tidigare
  • Nybörjare år 1 inkluderar nybörjarkurs och medlemskap med fritt spel på banan.
  • Nybörjare år 1 över automatiskt till Nybörjare år 2.
  • Nybörjare år 2 har fritt spel.
  • Om inget annat meddelas så blir Nybörjare år 2 automatiskt Guld följande år, dvs år 3.
  • Spelrätt krävs inte.

ÅR 1

2995 :-*

2595:- (under 18 år)

ÅR 2

3900 :-

308 :-/mån

6600 :-

533 :-/mån

SMÅBARNSFÖRÄLDRAR

• Fritt spel i enlighet med regler för Guld medlemskap
  • Seniormedlemskap för 2 vårdnadshavare med hemmavarande barn under 9 år
  • 1 vårdnadshavare åt gången får spela på banan
  • 2 spelrätter krävs.

FAMILJEMEDLEMSKAP

• Fritt spel i enlighet med regler för Guld medlemskap.
  • Senior A-medlemskap för två vårdnadshavare samt barn under 18 år.
  • 2 spelrätter krävs

11900 :-

958 :-/mån

2900 :-

225 :-/mån

STUDERANDE

• Medlemskap för dig som studerar heltid på Högskola
  • Studieintyg krävs
  • Ej några rabatter
  • Spelrätt krävs inte

PASSIV MEDLEM

• Medlem i klubben
  • Ej rätt till spel

800 :-

67 :-/mån

Allmän medlemsinformation

Medlemskap fordrar innehav av spelrättsbevis utgivet av klubben, för senior (from det år man fyller 22 år) , för att medlemskapet också ska medge spelrätt.

Spelrättsbevis

Säljs av klubbens medlemmar. Här kan du köpa ett bevis från medlemmar som vill sälja sina

Autogiro

Dragningar görs januari-december. Vid senare inträde i klubben fördelas de gångna månaderna på resterande dragningar för året.

.