Matsedel

17-25 maj

Inkl: sallad/ nybakt bröd/ dryck/ kaffe/ kaka 129 kr
Serveras mellan 11:30 och 15:00

 

Måndag 17/5 (Grattis Norge)

Kålpudding/ gräddsås/ rårörda lingon/ kokt Varapotatis
Gratinerad torskfilé/ kräft- och vitvinsås/ duchesse

Dagens pasta
Tisdag 18/5
Stekt rimmat sidfläsk/ raggmunk eller löksås/ tillbehör

Pocherad sejfilé/ skaldjursås/ potatisstomp/ primörer

Onsdag 19/5 

Grillad kotlettrad/ Bea a`la Marcus/ portvinssky
Pankostekt fångst/ dansk remoulade/
dillslungad potatis

Dagens pasta

 

Torsdag 20/5
Hel grillad kalvrygg/ rosepepparsås/ primörer/ rostad potatis

Halstrad Fångst/ansjovissmör/dillsky/ färskpotatis

Dagens Pasta

 

Fredag 21/5
Golfens
fredagsschnitzel
/ kryddsmör/
rödvinssås/ rostad potatis
Pocherad Fångst/skaldjurssås/
potatisstomp/sparris

Dagens Pasta

 

Lördag & Söndag
22-23/5  

Helglunch alltid tre olika
alternativ från 149kr

Inkl: sallad/ nybakt bröd/ dryck/ kaffe/ kaka
Serveras mellan 12:00 och 16:00

Måndag 24/5

Wallenbergare/ skirat smör/ rårörda lingon/ Potatismos
Golfens Laxpudding/ skirat smör
Dagens pasta

 Tisdag 26/5

Stekt rimmat sidfläsk/ raggmunk eller
löksås/ tillbehör

Ugnsbakad fångst/ gräddpaprikasås/ primörer

Dagens pasta

För frågor om tävlingar/konferenser med arrangemang kontakta
Alingsås GK på telefon 0322-52421 eller info@alingsasgk.se