Matsedel 2

Vecka 39 26/9-2/10

139 kr

Inkl: salladsbuffé/ nybakt bröd/ vatten/ kaffe/ kaka
Serveras mellan 11:30 och 14:30

 

VECKANS PASTA SERVERAS VARJE DAG

 

MÅNDAG
Dagens fångst

Vitvinsås, kokt potatis och rostad morot

Stekt kycklingfilé
Basilika kräm, rostad couscous, oliver och soltorkad tomat


TISDAG
Dagens fångst

Pepparrotsås, kokt potatis, kokta ärtor och spenat

Stekt fläsk
Kokt potatis och löksås eller raggmunk och rårörda lingon


ONSDAG
Dagens fångst

Panerad, tartarsås, crudité på rädisa, gurka och morot

Gräddstuvad pytt i panna
Inlagda rödbetor, stekt ägg och persilja


TORSDAG
Dagens fångst

Brynt smör, betor och kapris

Pannbiff
Krämig pepparsås, rostad potatis och stekt svamp


FREDAG
Dagens fångst

Citronsås, örtbakade rotfrukter, spenat och dill

Golfens fredagsschnitzel
Kryddsmör, rödvinssås, krossad friterad potatis, plockad bladpersilja, kapris och syrlig rödlök


Lördag och söndag

Helglunch 139kr

Tre alternativ inkl salladsbuffé, bröd, smör, kaffe och kakor

För frågor om tävlingar/konferenser med arrangemang kontakta
Alingsås GK på telefon 0322-52421 eller info@alingsasgk.se