Damer

Damkommittén

Tanken med kommitténs verksamhet är att få en bra gemenskap och att skapa tillfällen att spela med andra damer och att fler damer kommer att spela.

Vi planerar att ha en bestämd dag i veckan för tävlingar för damer. Andra aktiviteter kommer att planeras såsom träningar, regelträffar, sammankomster, kontakt med andra klubbars damkommitéer och resor på sikt mm.

Information från Damkommttén

Till alla damer/tjejer på Alingsås golfklubb.

Uppdaterad 20210602

Tisdagen den 15 juni kl:18.00, har Damkommittén bjudit in regelexpert Lena Broberg för en regelvandring på vår bana. Torsdag 17 juni kl:10.00 blir det träningstävling.

Som vi tidigare informerat via mail (210531) så måste man anmäla sig på ”Min golf” när man vill vara med och spela på tisdagar kl:18.00 eller torsdagar kl: 10.00.  Gå in på Alingsås golfklubbs hemsida, Tävlingar (det är inte tävlingar utan vi spelar som vanligt), Damer och respektive datum.

Frukost/fika, till självkostnadspris, på torsdagar med start 10 juni.  Vi börjar spela kl:10.00. Tänk på att vi fortfarande har restriktioner, bara 4 personer vid varje bord.

Lite information om tävlingar för damer:

Den 12 juni kommer man att spela ”Lady Tours” på Lundsbrunn.

Den 7 augusti spelas ”tillfälliga förbindelser” (damer och herrar spelar ihop), dam bjuder in en herre och vice versa.

I augusti kommer vi att ordna med träningstävlingar på torsdagar på damgolfens blockade tider. Vi återkommer med mer information.

Redovisning av enkätsvaren till alla ”damer/tjejer” som vi skickade ut tidigare i år.

Sammanställning av enkätsvaren se nedan.

Fråga

Snittresultat

(svarsalternativ 1 – 5)

1

Önskar du att vi ordnar särskilda tider för sällskapsspel där du kan knyta nya kontakter?

3,7

2

Önskar du att vi har tävlingar/träningstävlingar bara för oss damer/tjejer

3,7

3

Önskar du damträning med PRO

3,3

4

Önskar du lära dig mer om regler

3,5

5

Önskar du att vi har sociala aktiviteter som föreläsningar, middagar, underhållning etc.

3,4

6

Önskar du att vi ordnar utflykter till andra banor

3,6

Damkommittén

Alingsås Golfklubb

Till alla damer/tjejer!

Damkommittén har startat med spel på tisdagar och torsdagar.

Vill du ha nya golfvänner? Kom då till klubbhuset tisdagar kl:18.00 och torsdagar kl:10.00, då spelar vi damer/tjejer golf, unga som gamla, nybörjare som erfarna golfare.

Du måste själv ringa och boka, för att spela på tisdag måste du ringa måndag innan kl:15.00 och ska du spela på torsdag måste du ringa onsdag innan kl:09.00.

Är du intresserad att ha en egen fadder, att få hjälp och stöd kring golfspelet?

Medlemskommittén har namn på personer som har anmält intresse att vara fadder. Ta gärna kontakt med kansliet, de hjälper till med att förmedla faddrar, eller gå in på vår hemsida. https://alingsasgk.se/medlem/fadder/

När restriktionerna för pandemin lättar kommer vi att på torsdagar börjar med frukost, kl: 09.00 (kaffe och fralla), detta betalar vi själva.

Vi planerar även för andra aktiviteter som: regelvandring, övningstävlingar, tävlingar och åka till andra golfbanor och spela, träna med vår PRO, du står själv för kostnaden.

Vi har även planer på att ordna andra sociala aktiviteter som föreläsningar och underhållning med middag etc, detta till självkostnadspris.
När det gäller sociala aktiviteter får vi rätta oss efter golfförbundets rekommendationer.

Håll utkik på hemsida.

NamnRollTelefonE-post