Damer

Damkommittén

Syfte

Tanken med kommitténs verksamhet är att få en bra gemenskap och att skapa tillfällen att spela med andra damer. Vi ska nå många damer och vi ska ha roligt när vi spelar.

Mål

Vi har två dagar i veckan, tisdagar och torsdagar för spel med damer. Andra aktiviteter kommer att planeras såsom träningar, regelträffar, sammankomster, tävlingar och resor på sikt mm.

Plan

Damkommittén har startat med spel på tisdagar kl. 18.00 och torsdagar kl. 10.00. Vi samlas vid klubbhuset 15 minuter innan start, dvs 17.45 på tisdagar och 09.45 på torsdagar. Någon ur damkommittén finns alltid på plats.

Alla är välkomna unga som gamla, nybörjare som erfarna golfare. Vi spelar sällskapsgolf, men vi planerar att ha någon tävling då och då.

Du måste gå in på hemsidan under ”Tävla”, ”Tävlingsprogram” och sedan under ”Damernas sällskapsgolf” och anmäla dig (även om det inte är någon tävling). För att spela på tisdag måste du boka måndagen innan kl. 15.00 och för att spela på torsdag gäller det att anmäla sig senast onsdag kl. 09.00.

Tisdagen den 16 augusti planerar vi att ha en aktivitet för de som vill tävla och även för dem som vill spela sällskapsspel. Reservera detta datum från cirka kl. 17.00. Mer information kommer via mail och nyhetsbrev.

Damkommittén kommer att tillsammans med Niklas organisera gruppträning på Innegolfen under vintersäsongen med trolig start under januari 2023. Ta gärna en titt på Niklas hemsida; niklasjansson.nu.

Är du intresserad av att ha en egen fadder och att få hjälp och stöd kring golfspelet? Medlemskommittén har namn på personer som har anmält intresse att vara fadder. Ta gärna kontakt med kansliet, de hjälper till med att förmedla faddrar, eller gå in på vår hemsida. https://alingsasgk.se/medlem/fadder/

NamnRollTelefonE-post
Marie JanssonOrdförande0706-268761