Uppdatering från Marknadskommitén

Marknadskommittén har i år ny besättning och började i mitten på januari att ta kontakt med i första hand föregående års sponsorer och har med få undantag bemöts positivt.

Genom att försöka få ett större reklamvärde för våra sponsorer så få vi nya sponsorer i år och även tidigare sponsorer återvänder till klubben vilket är stimulerande.

Klubben har i år bestämt att satsa hårdare på ungdomsverksamheten och har fått två företag ( ni ser dom på bollautomaten) att medverka till fria rangebollar i år för våra ungdomar.

Nytt för i år är att vi har erbjudanden på våra scorekort från några av våra sponsorer. Kom ihåg att utnyttja förmånerna som erbjuds där. Titta även på vår hemsida där ni finner erbjudanden riktade till er som är medlemmar i klubben.

Den 27:e maj hölls klubbens årliga sponsor resa till ………. vi hade en mycket god uppslutning. Rapport om resan kommer i vår nästa uppdatering som kommer i slutet på juni.