Boka lektioner och kurser

Nu kan ni själva boka Er lektion hos mig Niklas.Jansson på Innegolfen.
Logga in i ProPlanner med ert Golf ID och lösenord.
Ni kommer då direkt till bokning av lektioner och kurser.

Om ni hellre vill att vi bokar upp en lektion åt Er kontakta då
oss på Innegolfen tel. 073-047 86 30 eller mail till niklas@alingsasgk.se

Nu kan alla som bokar en lektion få möjligheten att använda golfvärldens ledande analysverktyg Trackman. När du bokar en lektion, oavsett längd, så ingår trackman som en del i träningskonceptet.

Här kan ni läsa mer om vad systemet erbjuder och hur det fungerar.

Efter avslutat lektion får du med dig en analys av alla slag, bifogad PDF till din mail med alla värden som du vill ha ut. Längd, hastighet, bladpositioner mm.

LektionstypPris
30 min400 kr
45 min550 kr
60 min700 kr
5 lektioner (30 min)1800 kr
10 lektioner (30 min)3600 kr

Grupplektioner 3 + 1 – åter 2019

Perfekt paket för er som vill ha en djupare inblick i exempelvis närspel, bunker och pitch. Ett väldigt trevligt sätt att lära sig tillsammans med vänner eller familj.

Antal eleverPris / person

Spellektion – startar igen 2019

Funkar slagen på rangen men inte på Banan? Ger du bort många onödiga slag?

Boka en spellektion med vår Pro Mikael som spelar eller går med dig i 9 hål. Visar olika lägen, pratar strategi och pratar om hur du kan maximera ditt spel utan några större tekniska förändringar.

Skapa en rutin som funkar för dig och lär dig mer om ditt eget spel.

Bokning sker i Proplanner längst upp på sidan eller till info@alingsasgk.se

Antal eleverPris / person

Säsongsträning med Pro – start igen 2019

Passar dig som lägger mycket tid och vill ha en långsiktig plan med din golf.

Det första vi gör är att vi spelar 9 hål tillsammans och sen tar vi ett samtal och planerar in dina träningspass samt vad du ska göra på din ”egna” träningstid.

I paketet har du 5 x 60 minuters alt 10 x 30 minuter. Det bästa är att börja med 60 min och sen bokar du in 30 min varannan vecka så har du ett perfekt säsongsprogram för din golfträning.

I paketet ingår även en första träff/samtal med tränaren för att sätta upp tydliga mål och planera in din träningstid. Där går vi också igenom klubba för klubba hur långt du slår och analyserar din sving och följer sedan upp det efter genomgången kurs.