SGC Tabell och Resultat

Klicka på länken nedan för att se tabellen för Simulatorgolf Challenge

SGC Tabell.xlsx 0310

Klicka på länkarna nedan för att se resultatet för Simulatorgolf Challenge

SGC Resultat Jack N.xlsx0310

SGC Resultat Tom W.xlsx0310

Simulatorgolf Challenge tävlingsschema

TÄVLINGSFORM/REGLER

Spelformen är match och slagspel. Matcherna spelas med handicap (reducerat handicap till 3/4, max 36 i handicap) och pågår under max 18 hål. Varje lagmatch får en bokning på 3 timmar och då är matchen över oavsett antal spelade hål.

A-spelarna spelar mot varandra, B-spelarna spelar mot varandra. Varje match är värd 1 poäng och minst antal slag i laget netto (efter avdraget handicap) är värt 1 poäng. Vid W/O tilldelas det vinnande laget 3 poäng.

Resultaten publiceras senare samma vecka på hemsidan samt att tabellen uppdateras. Finalspelet spelas i Mars v.12.

Golfsimulatorspel – Hyr våra golfsimulatorer per timme

Nu kan du spela simulatorgolf under hela vinterhalvåret från november till mars på Innegolfen i Alingsås.
Vi har idag 3 st golfsimulatorer på plats i vår inomhusarena.
Man kan spela på banor som PGA National, Kettle Creek, Pebble Beach och Bay Hill m fl.

För hyra/bokning: Ring 0322-524 21 eller innegolfen@alingsasgk.se

Simulatorgolf Challenge

VILL DU TÄVLA I DIN FAVORITSPORT NÄR DET ÄR KALLT OCH RUSKIGT UTE?

Simulatorgolf Challenge är vår nystartade tävling som spelas som seriespel och tar plats under vinterhalvåret, medan snö och slask ligger på banorna.

Priset är 180 kr per person och tillfälle, samt 150 kr i anmälningsavgift per lag. Mer information finns nedan.

NÄR?

Ligan spelas måndag–onsdag kl. 18–21 under våren 2017, planerad start v.3. Se kommande spelschema.

ANMÄLAN?

Anmäl senast 3 januari v.1. Anmälan sker till 0322-52421 eller 0708-584274 (Anders)

HUR MÅNGA PERSONER I VARJE LAG?

Lagen består av 2 spelare, A-spelare (lägst handicap) och B-spelare (högst handicap).

TÄVLINGSFORM/REGLER

Månadsgolf

Månadsgolf är vår simulatorgolftävling för vinterhalvåret som liknar Onsdagsgolfen som spelas under sommarhalvåret.

Singelgolf – slagspel

Spelform – Poängbogey

När? December – Mars

Tävlingsavgift är 100 kr/månad + simulator fr 220 kr/tim.

Månadspriser

Vinnaren varje månad går till ett finalspel.

Bokning: innegolfen@alingsasgk.se

trackman_4301

Cafeteria mm

Vi har ett café för dig som blir sugen på något under rundan.

Där hittar du korv med bröd, toast, kaffe, dricka, bullar mm.

Räcker det inte med förtäring för att klara utmaningen har vi också en liten shop där du kan proviantera om nödvändigt…

Prislista

Efter avslutat lektion får du med dig en analys av alla slag, bifogad PDF till din mail med alla värden som du vill ha ut. Längd, hastighet, bladpositioner mm.

Simulator och tiderPris
Golfsimulator 1, kl 12–16
Kvällstid 16–20 samt helger
200 kr/timme
250 kr/timme
Golfsimulator 2 och 3, kl 12–16
Kvällstid 16–20 samt helger
250 kr/timme
300 kr/timme
10 timmars kort / golfsimulator2 200 kr
Pensionär har rabatterat pris vardagar framtill kl 16.00.
Vid bokning minst 3 timmar .
175 kr/timme