Golfsimulatorspel – Hyr våra golfsimulatorer per timme

Nu kan du spela simulatorgolf under hela vinterhalvåret från 16 oktober till mars på Innegolfen i Alingsås.
Vi har idag 3 st golfsimulatorer på plats i vår inomhusarena.
Man kan spela på banor som PGA National, Kettle Creek, Pebble Beach och Bay Hill m fl.

För hyra/bokning: Ring 0322-524 21 eller innegolfen@alingsasgk.se

Simulatorgolf Challenge

VILL DU TÄVLA I DIN FAVORITSPORT NÄR DET ÄR KALLT OCH RUSKIGT UTE?

Vår populära Simulatorgolf tävling som spelas i Innegolfen under hela hösten och vinter startar nu igen 16 oktober. Nu är det dags att anmäl ert lag till säsongen 2017-2018.

NÄR?

Ligan spelas måndag–tisdag kl. 18–21. Varje lag spelar varannan vecka.

ANMÄLAN?

Anmälan sker till 0322-52421 eller 0708-584274 Anders Liljedahl.

HUR MÅNGA PERSONER I VARJE LAG?

Lagen består av 2 spelare, A-spelare (lägst handicap) och B-spelare (högst handicap).

TÄVLINGSFORM/REGLER

Spelformen är match och slagspel. Matcherna spelas med handicap (reducerat handicap till 3/4, max 36 i handicap) och pågår under max 18 hål. Varje lagmatch får en bokning på 3 timmar och då är matchen över oavsett antal spelade hål.

A-spelarna spelar mot varandra, B-spelarna spelar mot varandra. Varje match är värd 1 poäng och minst antal slag i laget netto (efter avdraget handicap) är värt 1 poäng. Vid W/O tilldelas det vinnande laget 3 poäng. Efter varje runde justeras handicap och det är endast sänkning som gäller.

Avslutas med ett Finalspel när alla lagmatcher är spelade.

Månadsgolf

Ny information kommer senare.

trackman_4301

Cafeteria mm

Vi har ett café för dig som blir sugen på något under rundan.

Där hittar du korv med bröd, toast, kaffe, dricka, bullar mm.

Räcker det inte med förtäring för att klara utmaningen har vi också en liten shop där du kan proviantera om nödvändigt…

Prislista

Efter avslutat lektion får du med dig en analys av alla slag, bifogad PDF till din mail med alla värden som du vill ha ut. Längd, hastighet, bladpositioner mm.

Simulator och tiderPris
Golfsimulator 1, kl 12–16
Kvällstid 16–20 samt helger
200 kr/timme
250 kr/timme
Golfsimulator 2 och 3, kl 12–16
Kvällstid 16–20 samt helger
250 kr/timme
300 kr/timme
10 timmars kort / golfsimulator2 200 kr
Pensionär har rabatterat pris vardagar framtill kl 16.00.
Vid bokning minst 3 timmar .
175 kr/timme