Vi har 1 stuga med 3 lägenheter att hyra ut.

Alla våra lägenheter är handikappanpassade.

För er som kommer långväga eller kanske bara vill ha en mysig övernattning med möjlighet att spela golf, så erbjuder vi boende i våra fina stugor. Priser och bokningsinformation finner ni här nedanför.

BoendetypAntal personPris / person
Boende1 person600 kr/natt
Boende/stuga 2 personer1000 kr/natt
Boende/stuga 3 personer 1200 kr/natt
Boende/stuga 4 personer1400kr/natt

Alingsås GK kan nu erbjuda attraktivt boende i direkt anslutning till första tee. Vi har för våra besökande låtit bygga en stuga med tre lägenheter där varje lägenhet har plats för fyra personer.

Lägenheterna är på 25 kvm och fullt utrustade (inkl. kudde,täcke,lakan och handdukar). Det finns pentry med mikrovågsugn,vattenkokare och kaffebryggare. I sovrummet finns en våningssäng med 2 bäddar och I allrummet finns tv och soffan görs enkelt om till 2 bäddar. Badrummet är stort och helkaklat med dusch. Allt är nytt och fräscht. Uteplats med bord och stolar samt grill finns.
Ingår lakan, handdukar och slut städning!

I nära anslutning till lägenheterna finns golfklubbens lokaler med restaurang. Önskas frukost, lunch eller middag fråga vid bokningstillfället.

Välkommen att boka!

Uppställningsplatser för husbilar och husvagnar !

Vi har nu platser med eluttag för husbilar och husvagnar som du som gäst kan boka via vår reception. Bokningar skall ske i förväg.

Välkommen till Alingsås golfklubb även ni som har husbil eller husvagn.