Alingsås Golfklubb
söker krögare till Golfrestaurangen

Vi erbjuder en stor fullt möblerad restaurang med två trevliga ute­serveringar och ett stort välutrustat kök.
Klubben erbjuder bra villkor och satsar på att locka många olika målgrupper till oss.
Klubben har 1300 medlemmar och knappt 4000 greenfeegäster som spelar 21000 rundor varje år.
Vi har fina lokaler för konferenser och festligheter samt att vi har gäster boende i våra tre stugor.
Golfrestaurangen drar även matgäster inifrån Alingsås.

Vi vill tillsammans med våra nya krögare skapa ett koncept för att möta våra gäster
med ett lämpligt sortiment vid de tidpunkter vi har flest besökare.
Till rätt krögare med rätt engagemang kan vi erbjuda riktigt bra förutsättningar.
Alingsås Golfklubb ligger cirka 5 minuter utanför centrum längs väg 180 mot Borås.
Banan är en omväxlande parkbana utlagd i en vacker natur.
Banan och alla träningsområden ligger nära klubbhuset, vilket gör klubbhuset till
en naturlig samlingspunkt för klubbens medlemmar och gäster.

Klubben satsar mycket på ett bra klubbliv, där restaurangen har en stor betydelse.

Om du tycker att det låter intressant.
Kontakta då vår klubbchef Håkan Skärström för att få mer information.
Du kan också mejla din intresseanmälan så kontaktar vi dig.

Klubbchef Håkan Skärström: 0702 11 92 40
Email: hakan@alingsasgk.se