Golfpaket med boende i stuga med självhushåll.

Pris ex: 1 stuga 4 person 4 st dagsgreenfee vardag

Pris : 700 kronor/person och natt.

Ingår lakan, handdukar samt slutstädning.

Vi har stugor att hyra ut

För er som kommer långväga eller kanske bara vill ha en mysig övernattning med möjlighet att spela golf, så erbjuder vi boende i våra fina stugor. Priser och bokningsinformation finner ni här nedanför.

BoendetypAntal personPris / person
Boende1 person600 kr/natt/person
Boende2 personer500 kr/natt/person
Boende3-4 personer400 kr/natt/person

Alingsås GK kan nu erbjuda attraktivt boende i direkt anslutning till första tee. Vi har för våra besökande låtit bygga en stuga med tre lägenheter där varje lägenhet har plats för fyra personer.

Lägenheterna är på 25 kvm och fullt utrustade (inkl. kudde,täcke,lakan och handdukar). Det finns pentry med mikrovågsugn,vattenkokare och kaffebryggare. I sovrummet finns en våningssäng med 2 bäddar och I allrummet finns tv och soffan görs enkelt om till 2 bäddar. Badrummet är stort och helkaklat med dusch. Allt är nytt och fräscht. Uteplats med bord och stolar samt grill finns.
Städning ingår!

I nära anslutning till lägenheterna finns golfklubbens lokaler med restaurang. Önskas frukost, lunch eller middag fråga vid bokningstillfället.

Välkommen att boka!

Uppställningsplatser för husbilar och husvagnar !

Vi har nu platser med eluttag för husbilar och husvagnar som du som gäst kan boka via vår reception. Bokningar skall ske i förväg.

Välkommen till Alingsås golfklubb även ni som har husbil eller husvagn.