Golfpaket med boende och greenfee på Alingsås GK kan bokas med följande boenden.

Lägenheter

Lägenhet vardagsrum

Lägenhet pentry

Husbilar

Grand Hotell Alingsås

Alingsås GK kan nu erbjuda attraktivt boende i direkt anslutning till första tee. Vi har för våra besökande låtit bygga en stuga med tre lägenheter där varje lägenhet har plats för fyra personer.

Lägenheterna är på 25 kvm och fullt utrustade (inkl. kudde,täcke,lakan och handdukar). Det finns pentry med mikrovågsugn,vattenkokare och kaffebryggare. I sovrummet finns en våningssäng med 2 bäddar och I allrummet finns tv och soffan görs enkelt om till 2 bäddar. Badrummet är stort och helkaklat med dusch. Allt är nytt och fräscht. Uteplats med bord och stolar samt grill finns.
Städning ingår!

I nära anslutning till lägenheterna finns golfklubbens lokaler med restaurang. Önskas frukost, lunch eller middag fråga vid bokningstillfället.

Välkommen att boka!

Pris exkl. greenfee:

1 person                        600 kr/natt/stuga

2 personer                  1000 kr/natt/stuga

3 personer                   1200 kr/natt/stuga

4 personer                   1400 kr/natt/stuga

Vid golfspel:

Dagsgreenfee med 100 kr rabatt på ord. greenfee vid övernattning

Uppställningsplatser för husbilar och husvagnar !

Vi har nu platser med eluttag för husbilar och husvagnar som du som gäst kan boka via vår reception. Bokningar skall ske i förväg.

Välkommen till Alingsås golfklubb även ni som har husbil eller husvagn.