Lär er att laga nerslagsmärken!

Banstatus

Bokningsläge på Alingsås GK

Boka starttider via Min Golf.

Golfbil bokas via receptionen telefon 0322-524 21

Drivingrangen!

Ni använder pollett, betalkort eller rangekort för att få ut bollar ur automaten.

Om det skulle komma en massa nederbörd och vi inte kan plocka bollar så kan rangen behöva stängas tillfälligt.

Våra banarbetare med vår
Headgreenkeeper Roger Johansson

Information om vår bana

Vår 18-hålsbana är en svagt kuperad inlandsbana som är designad för medelgolfaren. Men även du med lågt handikapp kan spela banan och få en utmaning. Här finner du lite praktisk information om banan som kan vara till nytta för dig som skall spela hos oss.

Övningsområden & Drivingrange

• Klubben har en Drivingrange med mer än 20 utslagsplatser. 4 av dessa är under tak. Bollautomat finns med BETALKORT som är öppen hela dygnet veckans alla dagar !
  • Rangekort och polletter köps i Klubbhuset.
  • Det finns 2 Puttinggreener varav den ena kan användas till övningschipping.
  • Ett övningsfält med 3 bunkrar gör det möjligt att öva inspel från ca 100 m in till en green med flaggplaceringar.

Scorekort & Slopekalkylator