Banstatus

Nu har GML Sport jobbat med banan i snart tre månader och vi har härliga greener och bra kvalitet på våra fairways.

Ruffen klipps lite lägre i år vilket ger snabbare spel och gladare golfare.

GML genomför vertikalskärning av våra fairways, ett viktigt led i arbetet med att höja kvalitén på banan.

Vi är ju alla medvetna om vårt problem med maskros och groblad, problem som kan relateras till vattenskyddsområdet och därmed förbudet mod att använda bekämpningsmedel. Men enligt GML kan upprepad vertikalskärning minska problemet.

Information om vår bana

Vår 18-hålsbana är en svagt kuperad inlandsbana som är designad för medelgolfaren. Men även du med lågt handikapp kan spela banan och få en utmaning. Här finner du lite praktisk information om banan som kan vara till nytta för dig som skall spela hos oss.

Övningsområden & Drivingrange

• Klubben har en Drivingrange med mer än 20 utslagsplatser. 4 av dessa är under tak. Bollautomat finns med BETALKORT som är öppen hela dygnet veckans alla dagar !
  • Rangekort och polletter köps i Klubbhuset.
  • Det finns 2 Puttinggreener varav den ena kan användas till övningschipping.
  • Ett övningsfält med 3 bunkrar gör det möjligt att öva inspel från ca 100 m in till en green med flaggplaceringar.

Scorekort & Slopekalkylator