Restaurangen är stängd tillsvidare.

Mer information kommer när vi vet mer.

Showing 4 comments
  • Ove

Vad är det som händer?!

• Alingsås Golfklubb
      Svara

Tyvärr sa krögaren upp avtalet – just nu har vi cafe med lättare förtäring öppen vaje dag 10-16
      Välkommen

• Andreas
    Svara

Dax för Alingsås golfklubbs styrelse och medlemmar att bestämma sig för om man vill ha en golfrestaurang! Det hjälper inte att gnälla över att restaurangen är stängt. Det gäller att handla i restaurangen och kiosken när den är öppen. Annars kommer ni få byta krögare varje år! En så stor klubb som Alingsås borde inte ha några problem att ha en väl fungerande golfrestaurang. Tänk på att, ska klubben fungera är en väl fungerade golfrestaurang väldigt viktigt. Lycka till med att hitta en ny krögare och använd restaurangen när ni väl hittat en bra krögare.

• Alingsås Golfklubb

Tack Andreas – vi jobbar på att det ska vara bra för alla parter … / Susanne