[vc_row][vc_column width=”1/1″][mk_fancy_title tag_name=”h3″ style=”false” color=”#393836″ size=”24″ font_weight=”bold” font_style=”inhert” letter_spacing=”0″ margin_top=”0″ margin_bottom=”8″ font_family=”none” align=”left”]Information från marknadskommittén[/mk_fancy_title][mk_divider style=”thick_solid” divider_width=”full_width” custom_width=”10″ align=”left” border_color=”#ea4e4e” thickness=”1″ margin_top=”5″ margin_bottom=”20″][vc_column_text disable_pattern=”true” align=”left” margin_bottom=”0″]Marknadskommittén har i år ny besättning och började i mitten på januari att ta kontakt med klubbens befintliga samarbetspartners för att få till ett fortsatt samarbete.

Vi har också under året hittills knutit ett antal nya partners till klubben och även tagit fram nya alternativ för företag att bli samarbetspartners. Bland annat har vi sålt in erbjudanden på scorekorten, funnit sponsorer för de nya bolltvättarna, tagit fram en helt ny sponsorkategori genom vår digitala reklamskärm uppe i klubbhuset och påbörjat arbetet med att kunna erbjuda medlemmarna erbjudanden från våra samarbetspartners.

Vi har som ambition att jobba vidare med att utveckla klubbens marknadssida och tar gärna emot tips, idéer och synpunkter.[/vc_column_text][vc_empty_space height=”15px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text disable_pattern=”true” align=”left” margin_bottom=”0″]

Kontaktuppgifter till Marknadskommitén

NamnTelefonE-post