Juniorer Fredagsgolfen 8/5

Under Juniorer

Nu på fredag 8/5 fortsätter vi med vår ungdomssatsning!
Runt 100 barn och ungdomar kommer att erbjudas spel på banan, grill, lekar och aktiviteter. En riktig golffest!
Detta är en del i Alingsås GKs nya stora satsning på barn och ungdomar. För att ungdomarna ska få tillgång till spel på banan abonnerar klubben tre fredagar mellan kl 16:30 till 19:00 de nio första hålen på banan. Ett flertal nya ledare har under våren utbildats i steg 1 i Golfäventyret.
I nuläget har klubben cirka 90 barn och ungdomar i sina träningsgrupper och målsättningen är att öka den siffran ytterligare. Syftet med fredagarna är att dessa barn och ungdomar ska få spela på banan och prova på ”riktig” golf.
Klubben bjuder varje fredag på grillmat efter barnen har spelat klart. Klubben har också inrett ett nytt juniorrum med puttmattor, chippningsvägg, soffor, tv och möjlighet för ungdomarna att värma medhavd mat. För att ännu fler ska kunna vara med har Alingsås GK också sänkt medlems- och träningsavgiften för barn samt förser deltagande ungdomar med fria rangebollar.

Vid frågor kontakta sportchef Mikael Detterberg 0739-80 47 53 eller ungdomsledare Niklas Jansson 0730-47 86 30.