Hälften av årets damtävlingar är spelade

Nu har vi spelat hälften av årets damtävlingar. Vi har spelat i snö, hagel, blåst regn och hot om åska, men även i strålande solsken.

Golfande människor är ett segt släkte. På med bra kläder och fram med klubborna. Sedan är det bara att ge sig ut.

Lite tråkigt att Damernas seriespel krockat med våra torsdagsträffar. T ex då vi hade Ladies Invitation.

Gratulerar de damer som vunnit de olika tävlingarna. Resultatlistorna finns under Tävlingsprogrammen på hemsidan under “Spelade”.

Ibland suckas det över att det är så få damer som spelar tävling, men var istället glada åt de damer som kommer till start.

Till och med Catrin Nilsmark säger att det är svårt att få flickor/damer att spela.

Så låt oss ta vara på de som är intresserade att spela och försök att “peppa” de som är på gång.

Ett särskilt tack till de sponsorer som bidragit med priser till tävlingarna på första halvan av säsongen.

Nästa tävling är den 4 augusti. Inbjudna damer från Bredared, Borås, Herrljunga och Vårgårda.
Första start kl 14.00. Slaggolf i två klasser.  Prisutdelning efter avslutad rond.
Sponsor till tävlingen är Bodyshop.

Startavgift 50,-
Tävlingsgreenfee 200,-

Möjlighet att beställa smörgås finns som vanligt.

Den 27 augusti är det Tillfälliga förbindelser. Shotgun kl 10.00.

Vi spelar Greensom, slaggolf i två klasser som kommer att justeras efter anmälningstidens slut till två lika stora klasser. Laget ska bestå av en herre och en dam som inte är sammanboende.

Shotgunstart 10:00. Efter spel är det gemensam buffé i klubbhusrestaurangen och i samband med maten är det prisutdelning.
Startavgift: 200 kr/person inkl. buffé,
Tävlingsgreenfee: 200 kr/person.