Golfveckan

Nästa vecka så startar årets golfvecka på Alingsås GK. I år startar veckan Måndagen den 18 Juli och avslutas Fredagen den 22 Juli.

Som vanligt är veckan full med tävlingar i diverse form och skepnad. En riktig klassiker är Alingsåsmästerskapet, en singeltävling som sträcker sig långt bak i tiden där vi korar den inofficiella Alingsåsmästaren i golf.

Övriga tävlingar är Endorfin (Irish greensome), Innesvingen (fyrboll), Inges bil (fyrboll) och Kindstrands järn (4-manna scramble). Hela programmet går att läsa om här: http://alingsasgk.se/tavla/golfveckan/

Hela veckan avslutas med stor prisutdelning och middag på fredagskvällen där Golfrestaurangen står som värd för avslutningsmiddagen.

En tävling i tävlingen är det återkommande priset till ”player of the week”, där vi korar bästa dam och bästa herr under veckan. För att ha chans på detta pris behöver du spela minst tre tävlingar under veckan. Det är placeringspoäng som räknas, där singeltävling viktas mer än lagtävling. De tre bästa resultaten under veckan räknas.

Vi ses nästa vecka!
// Tävlingskommittén och Golfrestaurangen

Lämna en kommentar